Me Greendom.fissä haluamme tarjota sinulle tuotteita joita et saa muualta. Siksi olemme kehittäneet CBD-imutabletit. Ne ovat sokerittomia ja niitä on saatavilla useissa eri mauissa; jotkut kutsuvat niitä jopa karamelleiksi.

Monet ihmiset eivät pidä öljypohjaisen hampun ominaistuoksusta tai sen vahvasta mausta. Heille nämä tabletit ovat oivallinen vaihtoehto. Ne sopivat erityisen hyvin myös sellaisille ihmisille, jotka haluavat esimerkiksi ottaa tabletin muiden lääkkeiden kanssa koska kokevat sen helpommaksi muistaa kuin kielen alle laitettavat tipat. Sinä päätät, mikä toimii sinulle parhaiten.

Meillä myytävät imutabletit on makeutettu Stevialla. Niissä ei siis ole lainkaan puhdistettua sokeria. Monet ihmiset, esimerkiksi diabeetikot, haluavat välttää puhdistetun sokerin käyttöä, ja heitä ajatellen olemme käyttäneet tuotteidemme makeuttamiseen luonnollista Steviaa. Se on Makeastevian lehdistä valmistettu uute, joka ei sisällä juuri lainkaan energiaa. EU hyväksyi aineen käytön makeutusaineena vuonna 2011.

Tuote sisältää yleensä 25 – 27 tablettia, ja sitä on saatavilla kahdessa eri maussa.

Jos haluat ostaa näitä imeskelytabletteja, klikkaa tuotekuvaa saadaksesi tietää lisää.


Osta CBD-öljyä täältä