1. Yleiset ostoehdot
Greendom.fi soveltaa kuluttajansuojalakia ja etäsopimusoikeutta verkkosivujemme kautta tehtävissä tilauksissa. Tehdäksesi tilauksen, sinun on oltava vähintään 18-vuotias tai sinulla on oltava huoltajasi lupa.

2. Tilaus
Voit tilata tuotteitamme ainoastaan sivulta www.greendom.fi. Kaikki tehdyt tilaukset katsotaan sitoviksi. Greendom.fi pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä tilauksen vastaanotosta.

3. Tilauksen peruutus tai muuttaminen
Jos haluat muuttaa tilaustasi tai peruuttaa sen, ota meihin yhteyttä niin pian kuin mahdollista puhelimitse tai sähköpostilla. Tilauksesi toimitetaan yleensä 2-7 arkipäivän kuluessa ja jos tilaus on jo lähetetty, sen muuttaminen ei ole enää mahdollista.

Palvelua suomeksi:
Sähköposti: info@greendom.fi

4. Peruuttamisoikeus
Greendom.fi soveltaa etäsopimusoikeutta. Sinulla on oikeus kumota osto 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei kuitenkaan koske avattuja tuotteita. Tuotteen on oltava käyttämätön ja sen kunnon tulee vastata alkuperäistä. Asiakas vastaa palautuskustannuksista.

Palauttaaksesi tuotteen tai tuotteita, tulee sinun ensin ilmoittaa meille aiotusta palautuksesta 14:n päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta. Näin saat käytettyä oikeutesi 14:n päivän palautusoikeuteen. Palautamme koko summan sinulle vahvistettuamme, että tuotteet on palautettu alkuperäistä vastaavassa kunnossa.

Ota yhteyttä ennen tuotteen palauttamista.

Palvelua suomeksi:
Sähköposti: info@greendom.fi

5. Hinnat
Kaikki hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron euroissa. Lähetyskulut lisätään hintaan.

6. Maksutavat: Kortti
Korttimaksu suoritetaan Epay Payment Solutionsin kautta. Voit maksaa VISA:lla tai MasterCard:lla. Maksu otetaan kun paketti lähetetään.

Epay vastaa asiakkaidemme korkeita turvallisuusvaatimuksia. Kaikki liikenne salataan 128 bittisesti SSL:ää käyttäen ja kaikki korttien siirrot perustuvat pankkien nk. 3D-turvalliseen teknologiaan. Myös Epayn omat käyttöehdot koskevat kaikkia korttimaksuja.

7. Toimitusaika ja -tapa
Normaali toimituksen saapumisaika on 2-7 arkipäivää tilauksen teosta. Poikkeuksia voi esiintyä. Suomessa tavarat lähetetään käyttäen DHL:ää.

8. Valitus ja toimitukset
Greendom.fi soveltaa valituksiin kuluttajansuojalakia. Siksi sitoudumme korvaamaan väärin toimitetut tai rikkoutuneet tuotteet ilman lisäkustannuksia. Ethän heitä pois pakettia, jos siinä on merkkejä kuljetusvaurioista jotka ovat saattaneet aiheuttaa saamiesi tuotteiden rikkoutumisen.

Huom! Ennen virheellisen tai viallisen tuotteen palauttamista, tulee sinun ottaa meihin yhteyttä. Vain ennakkoilmoituksen tekemällä voit varmistaa, että valituksesi hyväksytään ja rahasi palautetaan. Greendom.fi ei ole vastuussa tilauksen lähettämisestä väärään osoitteeseen kun kyseessä on asiakkaan tekemä virhe.

9. Automaattisesti palautuneet paketit
Jos lähetystä ei saada toimitettua, asiakkaalta veloitetaan postikulut ja palautumiskustannukset. Yleensä lähetyksiä säilytetään 14 päivää postitoimistossa ennen kuin ne palautetaan meille.

10. Turvallisuus
Emme luovuta asiakkaiden henkilökohtaisia ​​tietoja tai sähköpostiosoitteita eteenpäin ilman kyseisen henkilön suostumusta.

11. Varaus
Greendom.fi pidättää oikeuden virheelliseen sisältöön verkkosivustollaan ja hinnastossaan.

Yleiset ehdot:
Tuotteita ei ole tarkoitettu korvaamaan monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja.

Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät minkäänlaista lääkettä, suosittelemme, että otat ensin yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotteitamme.

Tuotteillamme ei tule korvata lääkärintarkastusta ja/tai lääkärin määräämiä lääkkeitä. Ne on tarkoitettu toimimaan mahdollisten lääkkeiden kanssa, eivät niiden sijasta.

Emme vastaa mahdollisista laillisista ongelmista joita tuotteemme käytöstä saattaa aiheutua siitä huolimatta, että tuotteemme ovat täysin EU: n sääntöjen mukaisia ja että kaikki Ruotsin tuomioistuimissa esiin tuodut tapaukset ovat päätyneet vapautukseen tai mitätöityyn tuomioon.

JUST NATURE NEDERLAND B.V.
Spoorstraat 12
4001CN Tiel
THE NETHERLANDS

Palvelua suomeksi:
Sähköposti: info@cbd-oljy.fi