Greendom.fi-kotisivuilta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia CBD-tuotteita, jotka ovat kaikki valmistettu korkealuokkaisista raaka-aineista. Tuotteet ovat valmistettu laillisesti eurooppalaisesta teollisuushampusta, joka täyttää kaikki kriteerit siitä mitä kasvi saa sisältää. Hampun viljelyssä ei käytetä pestisidejä tai muita tuholaisten torjunta-aineita.

Nettikaupastamme löydät varmasti jokaisen tarpeisiin tuotteen, ja voit valita CBD-öljyä eri vahvuuksilla ja suuremmissa sekä pienemmissä määrissä. Huolimatta siitä käytätkö CBD-tuotteita ensimmäistä kertaa vai oletko ihastunut tuotteisiin ja käyttänyt CBD-tuotteita pidempään, löydät valikoimasta varmasti tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Tuotteet toimitetaan Alankomaista, mutta tarjoamme palvelua suomeksi, kun otat meihin yhteyttä sähköpostitse!

Palvelua suomeksi:
Sähköposti: info@greendom.fi

Olet tervetullut lähettämään meille sähköpostia milloin tahansa osoitteeseen: info@greendom.fi. Pyrimme vastaamaan viestiisi mahdollisimman nopeasti.

    OK
    Käyttämällä tätä yhteydenottolomaketta, oletamme sinun ymmärtävän ja hyväksyvän meidän yksityisyydensuojaa koskevat ehdot. Merkitse tämä ruksilla ja lähetä viesti, jolloin hyväksyt samalla myös ehdot.Lue lisää täältä (pakollinen kenttä)

    csr-maerket logo