Tietoja meistä2018-07-03T17:32:21+00:00

Greendom.fi -sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Tanskalainen perheyritys Cannol. Vuodesta 2015 saakka Jesper ja hänen vaimonsa Prisanna ovat tuottaneet korkealaatuisia CBD-tuotteitteita ylpeydellä ja ammattitaidolla. Heille korkeiden laatuvaatimusten asettaminen ja niiden noudattaminen tuotannon ja myynnin jokaisessa vaiheessa on kunnia-asia. Laadun tarkkailu alkaa jo kasvien kylvövaiheessa, kun Tanskassa kasvatettu, ilman torjunta-aineita viljelty hamppu valitaan tuotteiden raaka-aineeksi, ja se jatkuu aina siihen saakka, kunnes tuote on lähetetty kuluttajalle.

Cannolin tavoitteena on paitsi tarjota laadukkaita CBD-tuotteita, myös jakaa tietoutta kannabisöljytuotteista kaikille luonnollisista lisäravinteista kiinnostuneille.

Palvelua suomeksi:
Sähköposti: info@greendom.fi
Puhelin:+358 923164499

Cannol
Vibæklund 6 C
8400 Ebeltoft
Tanska

OK
Käyttämällä tätä yhteydenottolomaketta, oletamme sinun ymmärtävän ja hyväksyvän meidän yksityisyydensuojaa koskevat ehdot. Merkitse tämä ruksilla ja lähetä viesti, jolloin hyväksyt samalla myös ehdot.Lue lisää täältä (pakollinen kenttä)

 

CBD-tuotteet myydään ainoastaan ravintolisinä eikä niitä ole tarkoitettu minkään sairauden diagnosointiin, hoitoon tai parantamiseen. Ennen ruokavaliosi muuttamista konsultoi aina ensin lääkäriäsi.

csr-maerket logo

Miljøvenligpakning